Депутатці Федині вручили підозру

Державне бюро розслідувань у середу, 12 лютого, вручило підозру нардепу від "Європейської солідарності" Софії Федині. Про це з місця події повідомляє журналіст Insider.

"Весело від того, що ми маємо тут на місці 2 автобуси спецназу. Мені інкримінують погрози президенту. Мої слова були не погрозою, це є слова про реальність. А за реальність не карають. Мені сьогодні намаються інкримінувати думкозлочин і словозлочин", — сказала вона після виходу з ДБР.

Впродовж часу, поки Федина була у ДБР, під стінами будівлі тривав мітинг волонтерів, добровольців та небайдужих громадян.

Зазначимо, нещодавно волонтерці Марусі Звіробій у Державному бюро розслідувань вручили підозру за статтею "погрози вбивством" президенту Володимиру Зеленському.

Нагадаємо, 1 листопада Генеральна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом розмов нардепа Софії Федини і волонтерки Марусі Звіробій. Вони в ході стріму говорили про поїздку президента Володимира Зеленського на Донбас, зазначивши, що там "може взірватися граната, а ще там обстріли бувають".

Об этом сообщает Роспрес

Підписуйтесь на наш новий телеграм-канал: https://t.me/theinsider_ua


Джерело статті: “http://www.theinsider.ua/politics/deputattsi-fedyni-vruchyly-pidozru/”

©1info.net