Столичні суди закликають людей не приходити на засідання, якщо їх явка не обов’язкова

На офіційних сайтах кількох районних судів Києва з’явилися повідомлення із закликом до відвідувачів не приходити в суд без нагальної потреби. Зокрема, у справах, де явка учасників не обов’язкова.

"Звертаємося до громадян з проханням утриматися від участі у судових засіданнях, подавши заяви про розгляд справ у відсутності відповідного учасника якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень", — йдеться у заяві Шевченківського районного суду.

Адвокат Дмитро Біловчук повідомив, що більшість справ у Шевченківському суді знімаються з розгляду, однак у прес-службі суду цю інформацію не підтвердили.

"Поки що жодних змін у роботі немає", — зазначили у прес-службі.

Святошинський районний суд для подачі документів просить використовувати поштовий зв’язок, електронну пошту, телефон чи особистий кабінет в системі "Електронний суд".

Об этом сообщает Преступная Россия

Також у Святошинському суді повідомили, що засідання у справі масових рострілів на Інститутській, заплановане на 17 березня, відбудеться в закритому режимі.

У Дніпровському районному суді ускладнилася процедура отримання процесуальних документів – постанов, ухвал, рішень. Тепер для цього потрібно заздалегідь подати заяву до суду з понеділка по четвер та отримати документ в п’ятницю у проміжок часу з 10 по 13 годину.

Підписуйтесь на наш новий телеграм-канал: https://t.me/theinsider_ua


Джерело статті: “http://www.theinsider.ua/politics/stolychni-sudy-zaklykayut-lyudey-ne-prykhodyty-na-zasidannya-yakshcho-yikh-yavka-ne-obovyazkova/”

©1info.net