Від сьогодні на електрички з Києва будуть продаватися квитки на всі місця


  • Ольга БОБРУСЬ
  • 5
Від сьогодні на електрички з Києва будуть продаватися квитки на всі місця
  • З 7 серпня компанія «Укрзалізниця» відновлює продаж квитків на всі місця в регіональних поїздах з 800-ї нумерацією, які їдуть до Києва і назад.

Про це сказано в повідомленні прес-служби УЗ.

Об этом сообщает Редакция news

Відзначається, що повноцінний продаж квитків став можливим на підставі рішень регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, також це рішення погоджено з КМДА.

Більш того, в «Укрззалізниці» нагадали, що всі поїзди піддаються посиленій дезінфекційній обробці до і після рейсу. У поїзних бригад є всі необхідні засоби індивідуального захисту, вони пройшли відповідні інструктажі та медогляд.

Переважно поїзда 800-й серії концентруються на Південно-Західній залізниці. Також вони є і на Львівській залізниці — такого роду поїзди прямують за маршрутами Львів — Рівне та Львів — Ужгород.

Пасажирам для посадки в поїзд обов’язково потрібно надіти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал і при посадці в вагон. До того ж, через пандемію коронавірусу пасажирам рекомендується якомога менше пересуватися по вагонах. Компанія готова відновити повноцінне сполучення в серпні.

Нагадуємо, що Укрзалізниця подовжила курсування 17 регіональних поїздів. Зокрема, чотири з яких їдуть до Вінниці та назад.

  • № 867 Київ — Жмеринка по п’ятницях, суботах і неділях;
  • № 868 Жмеринка — Київ по понеділках, суботах і неділях;
  • № 887/888 Коростень — Вінниця щоденно, крім понеділка;
  • № 889/890 Вінниця — Коростень щоденно, крім понеділка


Джерело статті: “https://vn.20minut.ua/DTP/vid-sogodni-na-elektrichki-z-kieva-budut-prodavatisya-kvitki-na-vsi-mi-11108965.html”

©1info.net