Тиврівські депутати дали «добро» на придбання сміттєвоза


Рішення про виділення коштів на придбання сміттєвоза ухвалили депутати Тиврівської селищної ради на сесії, яка відбулася шостого серпня. Фінансування покупки відбудеться за рахунок «вільного залишку коштів селищного бюджету, що утворився станом на 01.01.2020 року по загальному фонду – 37 900₴ та спеціальному фонду – 59 800₴ та 127 300₴ за рахунок зменшення асигнувань по КПКВК 0110150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад» по КЕКВ 3122 «Капітальне будівництво (придбання) інших об’єктів»». Загалом йдеться про 225 тисяч гривень.

Об этом сообщает Репортер

Ця сума становить 15 відсотків від вартості сміттєвоза, а решта суми у понад мільйон гривень, як пообіцяв під час візиту до Тиврова голова Вінницької ОДА Сергій Борзов, має надійти з обласного бюджету, розповіла Vlasno.info депутатка Тиврівської селищної ради від ВО «Батьківщина» Інна Суверток. За її словами, попередні спроби місцевої влади придбати спецтехніку з низки причин виявилися невдалими, хоча вже і придбані спеціальні баки для сміттєвоза, і облаштовано десять майданчиків для них.

Сьогодні сміття в Тиврові вивозять тракторцем з причепом за графіком: з багатоповерхівок двічі на тиждень, з приватного сектору – один раз на місяць.

Але людям це незручно, – зазначає Інна Суверток.

Фото з відкритих джерел


Джерело статті: “http://vlasno.info/politika/vlada/mistseva/item/38427-tyvrivski-deputaty-daly-dobro-n”

©1info.net