«Не очікував, що російська мова переважає в Україні», — естонський футболіст

Йонас Тамм
Захисник національної збірної Естонії виступає у складі чернігівської "Десни".

Йонас ТаммЕстонський легіонер чернігівської "Десни" Йонас Тамм зізнався, що був здивований популярності російської мови в Україні. В інтерв’ю журналу "Футболу" 28-річний захисник назвав такий стан справ дивним, передають .

Об этом сообщает DEDAL

"Коли тільки приїхав до Чернігова, не міг зрозуміти, чому не чую українську мову. На місці виявилося, що більшість говорить російською. Звичайно, це трохи дивно. Не чекав, що російська мова переважає в Україні через стільки років після розпаду СРСР", – підкреслив Тамм.

Він зазначив, що в "Десні" лише кілька людей говорять англійською. "Будковський. І ще кілька молодих хлопців. Дуже-дуже мало. О, Рябоконя (тренер "Десни" – ред.) забув! Він теж резюмував", – резюмував естонець.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Джерело статті: “https://ustymenkooleh.patrioty.org.ua/blogs/ne-ochikuvav-shcho-rosiiska-mova-perevazhaie-v-ukraini—estonskyi-futbolist-339827.html”

©1info.net