Вибори мера Києва — Борислав Береза балотується

Колишній позафракційний народний депутат Борислав Береза вирішив балотуватися у мери Києва.

Об этом сообщает Компромат вики

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Я ухвалив остаточне рішення і йду у мери Києва. Києвом десятиріччями керували випадкові люди, які не мали ані конкретної стратегії, ані власного бачення щодо майбутнього нашої столиці. Мета в цих горе-керманичів: за рахунок киян «вирішувати» різні проблеми всієї країни та лобіювати політичні рішення та забезпечити добробут власних родин. На киян їм просто начхати», — заявив Береза.

За словами політика, також його «ЕкоПартія» йде до Київради.

«В наших лавах — професіонали, здатні розробити повноцінну екологічну програму розвитку столиці, й рішучі політики, спроможні втілити її у життя. Разом ми очистимо місто від сміття, а владу від корупції», — додав екснардеп.

  • 16 липня фракція «Слуга народу» провела праймеріз [внутрішньопартійні вибори] з обрання свого кандидата в мери Києва. Перемогу здобула народний депутат Ірина Верещук. За неї проголосувала більшість членів фракції, у неї найвища соціологія серед інших кандидатів партії, також її підтримав президент.
  • Меру Києва Кличку на місцевих виборах допомагають колишній глава Офісу президента Андрій Богдан і американський політтехнолог. У травні штаб Кличка очолила Оксана Продан.
  • 11 серпня під час з’їзду партії «Голос» шоумен і волонтер Сергій Притула оголосив, що балотуватиметься в мери столиці.


Джерело статті: “https://thebabel.com.ua/news/49201-eksnardep-bereza-yde-v-meri-kiyeva”

©1info.net