Картопляний фюрер до чогось готується?: Літак Лукашенка вилетів у бік Росії та повернувся до Мінська

За припущеннями журналістів, це міг бути контрольний обліт літака екіпажем.

Сьогодні літак президента Білорусі Лукашенка виконав кілька незрозумілих маневрів в повітрі. Про це з посиланням на дані сервісу Radarbox повідомляє 42.TUT.BY, передають

Як повідомляється, літак Boeing-737, на якому під час візитів літає Лукашенко злетів, з Національного аеропорту Мінськ і відправився на схід, а потім розвернувся назад до білоруської столиці. Після цього літак полетів в західному напрямку, розвернувся і знову повернувся до аеропорту.

Об этом сообщает Компромат ГРУ

За даними журналістів, це міг бути контрольний обліт літака екіпажем. Такі обльоти робляться, якщо борт деякий час не літав, щоб перевірити коректність роботи систем літака. Згідно з офіційною інформацією, в авіаційному парку Лукашенко значилися Boeing 737-800 / BBJ2 EW-001PA, Bombardier Challenger 850 EW-301PJ, Як-40 EW-88187, вертоліт Мі-8 EW-25049.

Однак прес-служба президента Білорусі раніше повідомляла, що у глави республіки ніколи не було приватних літаків. Ще не відомо, хто саме полетів на цьому борту. Немає інформації й про те, чи перебував на ньому сам Лукашенко. Швидше за все, президента там не було, тому що сьогодні проходить засідання Радбезу.



Джерело статті: “https://patrioty.org.ua/politic/kartoplianyi-fiurer-do-chohos-hotuietsia-litak-lukashenka-vyletiv-u-bik-rosii-ta-povernuvsia-do-minska-340907.html”

©1info.net