Україна звинуватила Росію в порушенні режиму припинення вогню на Донбасі

Російські окупаційні війська на Донбасі порушили існуючі домовленості щодо всеосяжного режиму припинення вогню і в суботу, 22 серпня, здійснили обстріл позицій підрозділів операції Об’єднаних сил.

Об этом сообщает Редакция news


Об этом сообщает Преступная Россия


Про це йдеться в повідомленні на сторінці прес-центру ООС в Facebook.


Так, від початку поточної доби у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Російські найманці здійснили один постріл з ручного протитанкового гранатомету поблизу Мар’їнки. Українські військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували.


"На усіх інших ділянках відповідальності українських підрозділів режим тиші зберігався повною мірою. Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає", — додали в штабі ООС.


Як повідомляв "Апостроф", 19 серпня українська делегація у складі Тристоронньої контактної групи (ТКГ) з Донбасу підтримала пропозиції щодо чотирьох нових ділянок розведення сил і засобів та 20 ділянок розмінування.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/society/accidents/2020-08-22/ukraina-obvinila-rossiyu-v-narushenii-rejima-prekrascheniya-ognya-na-donbasse/207251”


Джерело статті: “http://kuaizoukai.com/19610-56-22-ykraїna-zvinyvatila-rosiu-v-poryshenni-rejimy-pripinennia-vognu-na-donbasi.html”

©1info.net