Залила скрепам сала за шкіру: Facebook забанив Супрун через Бандеру

Російські боти намагаються знищити в інформаційному просторі будь-які згадки про Степана Бандеру.

У четвер, 2 січня, соцмережа Facebook видалила пост екс-глави Міністерства охорони здоров’я України Уляни Супрун, написаний на честь дня народження Степана Бандери. Про це вона написала на своїй сторінці, передають

Об этом сообщает http://sitinvest.net

«Служба підтримки Фейсбук повідомила мені, що пост про Степана Бандеру, де я вжила кілька його цитат, прихований через «порушення стандартів спільноти по «hate speech / пропаганді ненависті». При цьому Уляна Супрун вважає, що в повідомленні не було ніякої пропаганди. За словами колишньої глави МОЗ, запис набрав більше шести тисяч репостів і охопив понад півмільйона читачів.
«Таке відбувається не вперше. У вересні фейсбук приховав моє повідомлення про формулу Штайнмайера з головним меседжем «Капітуляція перед Кремлем не принесе Україні світу», — написала Уляна Супрун.
Вона дійшла висновку, що російські боти намагаються знищити в інформаційному просторі будь-які згадки про Степана Бандеру.


Джерело статті: “https://patrioty.org.ua/society/zalyla-skrepam-sala-za-shkiru-facebook-zabanyv-suprun-cherez-banderu-310095.html”

©1info.net