Скрепне рукож*пство: Нова машина для ЗС РФ насмішила мережу

Соціальні мережі сміються над фотографією проекту російського автомобіля для Міністерства оборони, який носить комічну назву "Вагон".
Російські ЗМІ повідомляють, що "Вагон" був розроблений і запущений в 1989 р. на вимогу Головного автотранспортного управління Міноборони і Мінавтопрому, передають .

Дизайн автомобіля шокував користувачів, які кинулися насміхатися над моделлю і його авторами. Судячи з опублікованої в інтернеті документації, росіяни встигли побудувати три екземпляри таких машин.

Об этом сообщает http://x-informer.com

При цьому напрацювання зазначеного проекту росіяни використовували в моделях своїх позашляховиків.

"Какой инновационнный для 2020-х годов дизайн!!!" — коментує фото автор посту.

"Зачем фото выложили, чтобы американцы скопировали?" "Это дизайн для того дизайн, чтобы солдаты NATO попадали в УАЗ с первого раза". "Прорывной дизайн!!! Какие линии!!! Как тебе такое Илон Маск? Она же, наверно, еще и на водородном топливе?" — насміхаються соцмережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Джерело статті: “https://ustymenkooleh.patrioty.org.ua/blogs/skrepne-rukozhpstvo-nova-mashyna-dlia-zs-rf-nasmishyla-merezhu-312311.html”

©1info.net