«Поїздка Володимира Зеленського, без урахування вартості перельоту з Києва, на відпочинок в Оман обійшлася як мінімум у 2,5 млн грн», — блогер

"Поїздка Володимира Зеленського, без урахування вартості перельоту з Києва, на відпочинок в Оман обійшлася як мінімум в 2,5 млн₴ Він зупинявся в кращому готелі країни Al Bustan Palace і жив в президентському люксі", — пише у своєму блозі Назар Приходько, передають , і продовжує:

Об этом сообщает http://mir-publishers.net

"Готель у якому зупинявся Зеленський працює за системою харчування – тільки сніданки. Обідати і вечеряти тут можна за окремі чималі гроші. Вечеря в готелі коштує 1560 грн за людину. Вартість президентського номера в готелі складає 100 тис. грн на добу. Таким чином, вояж Зеленського обійшовся у 100 тисяч доларів.

Безумовно, на мене могли б накинутись після попередніх абзаців фанати Зеленського з криками "Може собі дозволити!" — так, може, проте у мене питання: він же ж там наче проводив робочі зустрічі? Значить, візит був офіційним? Чи це так — в барі зустрівся, "перетерли" і розбіглися? Ні. Мали б заздалегідь домовитись, скласти протокол зустрічей, так? Значить, візит був за рахунок платників податків. Чи все ж відпочивав? А чому ж тоді разом з ним був Єрмак без дружини?

Що не кажіть, а Оман вилазить Зеленському боком і вилазитиме надалі з більш сумними для нього наслідками. не дарма ж Пристайко 17.01. в Парламенті не зміг відповісти на питання про мету візиту Зеленського до Султанату Оман, а 20.01., на брифінгу, заявив, що "свого часу" все пояснить… Що значить "свого часу"? Нація хоче знати: що, не попередивши співгромадян, Президент України робив в країні, з якою у України немає дипломатичних відносин, яка є "країною-бензоколонкою" без жодних натяків на іноваційність економіки, а в геополітичному плані є союзником Ірану?

Кого привіз туди борт Мєдвєдчука, який звідти до Москви спочатку залетів, а потім вже до Києва? Що там робили Сурков і Рамзан Кадиров? Про які "спільні інвестиційні проекти" було домовлено з чиновниками другого рангу, чи закладений у Корці Рівненської області технопарк імені спочилого султана Кабуса ібн Саїда аль Саїда — це і була мета візиту?

Для Зеленського все тільки починається в цьому плані, і вже зараз зрозуміло: НІ ЧИМ позитивним для нього це не завершиться, як свого часу для Петра з Мальдівами, щоправда Петро просто втік під чужим ім’ям під час війни з Ложкіним бухать, а тут справа серйозніша. Набагато. Адже тут ще й державна політика присутня. І я не про зустрічі з другорядними чиновниками Оману зараз…"



Джерело статті: “https://patrioty.org.ua/politic/poizdka-volodymyra-zelenskoho-bez-urakhuvannia-vartosti-perelotu-z-kyieva-na-vidpochynok-v-oman-obiishlasia-iak-minimum-v-25-mln-hrn—bloher-312428.html”

©1info.net