Потужний шторм в Іспанії: загинули вже 13 осіб

Потужний шторм в Іспанії: загинули вже 13 осіб
Потужний шторм в Іспанії: загинули вже 13 осіб

В Іспанії вирує шторм "Глорія", кількість загиблих зросла до 13 осіб. Ще четверо вважаються зниклими без вісти. Про це розповіли в ефірі "ТСН.Ранок".

Об этом сообщает http://fedinf.com

Негода вирує від початку тижня на іспанських курортах Майорки та Каталонії. Зруйновані пляжі, мости, розмиті дороги. Після шторму в регіоні почались повені — затоплені десятки гектарів полів.

Тамтешні аграрії кажуть про збитки на сотні мільйонів євро. Зону стихійного лиха відвідав іспанський прем’єр і пообіцяв компенсації. Наслідки буревію відчули і у Франції, висока вода накрила кілька департаментів на півдні країни.

Нагадаємо, 21 січня повідомлялося, що в Іспанії вирує шторм "Глорія". Він приніс сильні снігопади, а також дощі та зливи. Пізніше повідомлялося, що Майорку затопило піною і закидало мертвою рибою. Тоді було відомо про чотирьох загиблих.

Відео До 13 зросла кількість загиблих в Іспанії через потужний шторм "Глорія"

Ще 4 вважаються зниклими без вісти. Негода від початку тижня вирує на іспанських курортах Майорки та Каталонії. Зруйновані пляжі, мости, розмиті дороги. Після шторму в регіоні почались повені, затоплено десятки гектарів полів. Тамтешні аграрії кажуть про збитки на сотні мільйонів євро.

До 13 зросла кількість загиблих в Іспанії через потужний шторм "Глорія"
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Джерело статті: “https://tsn.ua/svit/potuzhniy-shtorm-v-ispaniyi-zaginuli-vzhe-13-osib-1480107.html”

©1info.net