Захист тітушки Бялая хотів відкликати апеляційну скаргу. Проте адвокатка не прийшла на засідання

Київський апеляційний суд у вівторок, 18 лютого, у справі Павла Бялая, обвинуваченого в умисному вбивстві журналіста,не розглянув апеляційну скаргу адвоката. Про це із зали суду повідомляє журналіст Insider.

Адвокатка Тетяна Охрімчук подавала апеляційну скаргу на ухвалу про продовження арешту ще від 23 липня.

Проте, як заявив суддя, від адвокатки надійшла заява від 17 лютого 2020 року про відкликання апеляційної скарги. Сам Бялай цю заяву підтримав.

Прокурорка Юлія Малашич наголосила, що Бялай відмовився від адвокатки Охрімчук. Вона додала, що у Бялая з’явився вже новий адвокат Сепарович.

Зазначимо, на одному з минулих засідань у Шевченківському суді адвокатка Бялая взяла самовідвід. Відтак, вона відмовилася від захисту Бялая.

Зрештою, суд відклав засідання з розгляду апеляційної скарги на 19 лютого.

Також суд постановив викликати на наступне засідання захисника Бялая, задля уникнення маніпуляцій зі сторони адвокатів Бялая щодо начебто порушення його прав.

Нагадаємо, на лаві підсудних — Павло Бялай, "права рука" тітушковола Юрія Крисіна. За версією прокуратури, він стріляв із вогнепальної зброї в таксі, в якому їхав журналіст Веремій з іншими особами в часи Майдану в ніч на 19 лютого.

Журналіста В’ячеслава Веремія вбили в ніч на 19 лютого 2014 року у Києві. Таксі, на якому він повертався з роботи, зупинили тітушки. Журналіст Веремій помер у лікарні від втрати крові і травм.

За версією слідства, у Веремія стріляв інший учасник групи тітушок -Джалал Алієв, який зараз переховується.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

Павло Бялай. Фото: Герман Крігер

Прокурорка Юлія Малашич. Фото: Герман Крігер

Сторона захисту. Фото: Герман Крігер

Судове засідання. Фото: Герман Крігер

Підписуйтесь на наш новий телеграм-канал: https://t.me/theinsider_ua


Джерело статті: “http://www.theinsider.ua/politics/zakhyst-titushky-byalaya-khotiv-vidklykaty-apelyatsiynu-skarhu-prote-advokatka-ne-pryyshla-na-zasidannya/”

©1info.net