«Антигерої» Чернігівської міськради: хто з депутатів пропустив найбільше сесій

7eff9d375c75bdb1a4e785279f108e95
7eff9d375c75bdb1a4e785279f108e95

Відвідуваність сесійних засідань – один із головних індикаторів роботи депутата місцевої ради. Кожен депутат розуміє: прогули або неякісна робота можуть безпосередньо вплинути на подальшу політичну кар’єру та результати наступних місцевих виборів.

Об этом сообщает Преступная Россия

ГО «Агенція міських ініціатив» проаналізувала результати відвідувань депутатами Чернігівської міської ради сесійних засідань у 2019 році (січень-жовтень включно).

Одразу двоє депутатів цього року пропустили понад половину сесійних засідань.

Абсолютним антигероєм цього рейтингу є позафракційний депутат Андрій Заїка, який не був на жодному засіданні міської ради. Тобто пропустив 100% засідань сесій у зазначений період.

Андрій Заїка був обраний за списками політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», пізніше був виключений із фракції. А нині він узагалі не депутат міськради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На сесії Чернігівської міськради будуть «звільняти» депутата

На другому місці за кількістю прогулів – представник фракції ВО «Батьківщина» Микола Миргородський. Був присутній лише на одному засіданні, відповідно, 89% засідань він пропустив.

Одразу троє депутатів пропустили по 4 засідання (44%):

Віктор Акименко від фракції ВО «Батьківщина» не вказав причини прогулів.

Володимир Зуб від фракції «Об’єднання «Самопоміч» зазначив, що двічі був у відряджені, ще два прогули з невідомих причин.

Ярослав Ковтун від фракції «Демократичний Альянс» так само пояснив, що двічі був у відряджені, а двічі пропустив засідання з невідомих причин.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Читайте також


    В Україні розпочалася нова хвиля освітнього проєкту «Відкривай Україну»
    Синоптики розповіли, якою буде погода у понеділок
    ЗНО-2018: учасники отримали результати з усіх предметів

Джерело статті: “https://cheline.com.ua/news/society/antigeroyi-chernigivskoyi-miskradi-hto-z-deputativ-propustiv-najbilshe-sesij-206423”

©1info.net