Окупанти зривають “тишу” біля трьох населених пунктів, втрат немає

Окупанти зривають “тишу” біля трьох населених пунктів, втрат немає
Окупанти зривають “тишу” біля трьох населених пунктів, втрат немає
Станом на 17.00 п’ятниці, 12 червня, російські окупаційні війська 4 рази обстріляли позиції Об’єднаних сил на Донбасі. Втрат серед українських військових немає.

Про це у Facebook повідомляє пресцентр штабу ОС.

Об этом сообщает РуссианГейт

"Сьогодні збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю", — зазначається у повідомленні.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Верхньоторецького противник на світанку відкривав вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Згодом поблизу Авдіївки застосував ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Українських захисників, які виконують завдання в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" біля Луганського ворог двічі обстріляв із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Від початку доби втрат у лавах Об’єднаних сил немає.

Ситуація у районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.


Джерело статті: “https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/3044457-okupanti-zrivaut-tisu-bila-troh-naselenih-punktiv-vtrat-nemae.html”

©1info.net