«Васю треба саме вальнуть»: стали відомі подробиці спроби замовити вбивство в Херсоні

Поліцейські кримського главку попередили вчинення вбивства чоловіка на замовлення, інсценувавши здійснення кривавого злочину, а після чого — здійснили затримання організатора «вендети».

Об этом сообщает Преступная Россия

Цим замовником, як повідомляється на сайті Нацполіції, нічого підозрюваний у збуті наркотиків на території Херсону.

За інформацією джерел Dетектив-Info, мова йдеться про місцевого мешканця, який розгорнув бурхливу діяльність з торгівлі «зіллям» — наркотики покупцям достойник відсилав через відділення «Нової пошти».

Під час документування його звитяг правоохоронцям стало відомо про те, що паралельно достойник виношує плани щодо вбивства одного з власних боржників.

Співрозмовники Dетектив-Info вказують: жертвою злочинних намірів наркозбувача ставши 26-річний уродженець села Козачі Лагері через неповернутий останнім борг. Вирішити це питання наркозбувач вирішив кардинально — він розпочав пошуки кілера для опонента. Обрав у якості виконавця замовного вбивства 23-річного військовослужбовця Збройних сил України, що наразі перебуває в зоні проведення Операції об’єднання єднаних сил на Донбасі. Йому замовник пообіцяв за ліквідацію жертви 100 тис.₴, а також надав координати закладки зі зброєю — бойового пістолета з глушником та набоями.

Військовослужбовець лише на словах погодився бути кілером та заявив правоохоронців про «криваве замовлення». Для подальшого розкриття злочину було влаштовано імітацію вбивства боржника наркозбувача, відправлено відповідний «фотозвіт» замовнику, якого після розрахунку з стрільцем затримали.

Замовнику було оголошено про підозру в організації вбивства (ч. 2 ст. 15 п. 11 год 2 ст. 115 КК України) та збуті наркотиків (ч. 2 ст. 307 КК України). Рішенням слідчого судді до цього уродженця Херсона застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



Джерело статті: “http://povin.com.ua/296793-12-06.html”

©1info.net