Зеленський порушив закон: стало відомо, коли відбудеться суд

Зеленський порушив закон: стало відомо, коли відбудеться суд

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко повідомив, що суд з приводу порушення карантину під час поїздки президента Володимира Зеленського на Хмельниччину має відбутись 19 червня.

Об этом сообщает Москов постскриптум

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це Віктор Ляшко розповів в ефірі одного з телеканалів.

Loading…

“Здається 19 числа буде судовий розгляд справи. І я думаю, що як мінімум 17 тисяч гривень (заплатити штраф – Ред.)”,- заявив він.

Санлікар нагадав, що правоохоронці склали адміністративний протокол після розпиття кави президентом разом із командою у закладі харчування у період карантину. Ляшко також заявив, що не планує оскаржувати рішення суду. Він також наполягає на тому, що вказана подія не була відпочинком.

Популярні новини зараз
  • Петарди, сутички та пауза до понеділка: як обирають запобіжний захід для Стерненка
  • Дощі та грози накриють Україну: в яких областях буде погана погода
  • У Києві спіймали педофіла, який тероризував підлітків
  • Зеленський порушив закон: стало відомо, коли відбудеться суд

    Як відомо, в Telegram-каналі Офісу 3 червня було оприлюднено фото, на якому зображений Зеленський за одним столиком із щонайменше п’ятьма людьми, зокрема керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком, першим заступником керівника ОП Сергієм Трофімовим, головою Хмельницької ОДА Дмитром Габінетом та мером Хмельницького Олександром Сімчишиним.

    “Президент Володимир Зеленський прогулявся центральною частиною міста Хмельницького і скуштував каву в місцевій кав’ярні”, – повідомила прес-служба.

    “Крута кава у Хмельницькому! Ароматна і смачна! Перші кав’ярні виходять з карантину, приходимо до тями потихеньку від коронавірусної епідемії”, – йшлося в Instagram Зеленського під аналогічним фото з тієї кав’ярні.

    Нагадаємо, 12 червня стало відомо про коронавірус у першої леді України. Олена Зеленська перебуває на амбулаторному лікуванні.

    Також стало відомо, що президент України Володимир Зеленський переходить на особливий режим роботи після того, як у його дружини Олени діагностували COVID-19.

    Хочете читати новини в іншому форматі?
    Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА
    Підписатись можна ТУТ
    Додайте «Народну Правду» в свої обрані джерела ⟶ Google News підписатися

    Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2020/06/13/zelenskij-porushiv-zakon-stalo-vidomo-koli-vidbudetsya-sud/”

    ©1info.net