Більше кілограма гречки в одні руки не давати!

Больше килограмма гречки в одни руки не давать!

Ви в курсі, що взимку в Росії жерти буде нічого!?

Об этом сообщает Компромат вики

Больше килограмма гречки в одни руки не давать!

Як вам така перспектива безрадісна? Знаю що багато хто біля скроні пальцем подумки покрутили. Ну то за хрень придумав і як таке можливо? Відповідаю. У головенках російської либерды і не таке можливо. А тепер по порядку.

Про крики про голод буквально вже в квітні/травні всі пам’ятаєте? Як ліберда та інша оппошиза кричала, що всі помремо від голоду якщо терміново не роздати всім гроші з ФНБ? Графіки складали списки готували. І ось вже середина червня. Де ці голодуючі? Чому не пред’явили жодного худого? Відповідь очевидна. Влада зробила все правильно в ситуації, що склалася.

Але тема з голодом це така вічна фішка, що ліберда вирішила спробувати знову запустити її.

Больше килограмма гречки в одни руки не давать!

Просувати її вирішив якийсь блогер Гірський. Це такий “кримський” діяч який на эхе москвы статейки свої обіймає. Щурячі такі, смердючі. Я на каналі дзеновском багато писав про цього діяча. І ось новий його высер (по іншому його тексти назвати складно).

“Мене все менше цікавить політика, все менше бажання займатися громадською діяльністю, я чекаю, коли можна буде вільно пересуватися по Росії, щоб побачити, що залишилося від країни і в якому стані знаходяться зараз співвітчизники. Судячи по соціальним мережам, а вони для мене смертного, на відміну від Президента єдиний більш-менш достовірне джерело інформації, люди готові показати Олімпу фігу, так ще з під вивертом. Бюджетників і поруч з ними нагнуть, але це вже інша, хоч і звична історія.”

З соц мереж цей невдалий політик про Росії розмірковує. За тим соцмережам і смітниках на яких такі, як він дичину несуть. За тим соцмережам де над Днем Перемоги глумляться і за навального голосують? Ось це дійсно достовірні джерела інформації!



Джерело статті: “http://povin.com.ua/297091-15-06.html”

©1info.net