Принижували і били: на Закарпатті розгорівся скандал через знущання над дівчиною в поліції, відео

У відділенні поліції на Закарпатті дівчину побила і принижувала співробітниця правоохоронного органу.

Об этом сообщает Русский репортер


Про це сама потерпіла на ім’я Валерія розповіла на відео, яке опублікувала в соцмережі.


Згідно з її словами, її з друзями співробітники поліції затримали вночі на 14 червня. Причиною цьому послужив конфлікт її компанії з групою молодих людей в селищі Міжгір’я. Валерія стверджує, що коли її компанія перебувала на алеї, до них підійшли молоді люди і почали вести себе агресивно. Після цього дівчата викликали поліцію. Однак правоохоронці замість того, щоб розібратися в ситуації, відвезли обидві компанії до відділення, де над Валерією почали знущатися. Так, вона розповіла, що жінка-поліцейська знущалася над нею, а її колеги-чоловіки спостерігали.


"Вона почала на мене наїжджати, почала обзивати сиротою. Накинулася на мене, подряпала, вдарила по обличчю, штовхнула в стіну, почала мене бити. Я тримала її руки, щоб вона мене не била. Але вона почала мене штовхати в живіт", — розповіла Валерія.



Вона додала, що після інциденту їй довелося колоти заспокійливі препарати через проблеми зі здоров’ям. Пізніше Валерія знову звернулася в поліцію, щоб "зняти побої". Правоохоронці її запевнили, що почнуть службове розслідування.


Як повідомляв "Апостроф", раніше в Тернополі троє поліцейських побили місцевого жителя, який заявив про напад в ресторані. Поліцейські доставили його у відділення, наділи на нього наручники і катували. У прокуратурі виявили винуватців ситуації і повідомили їм про підозру.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/society/2020-06-16/unijali-i-bili-na-zakarpate-razgorelsya-skandal-iz-za-izdevatelstv-nad-devushkoy-v-politsii-video/200386”

©1info.net