Пасажира, який їхав у київському метро без маски, оштрафували на 17 тисяч гривень

Пасажира, який їхав у київському метро без маски, оштрафували на 17 тисяч гривень
Пасажира, який їхав у київському метро без маски, оштрафували на 17 тисяч гривень

У Києві суд оштрафував пасажира, який їхав у метрополітені без маски, порушуючи встановленні карантинні обмеження. Ця особа сплатила 17 тисяч гривень штрафу.

Об этом сообщает Russiangate

Про це повідомили у пресслужбі столичної підземки.

Загалом, як уточнюється, від моменту відновлення роботи метро поліцейські склали 37 адміністративних протоколів щодо порушення маскового режиму.

Так, 17 червня працівники метро і поліцейські вкотре перевірили, чи дотримуюються пасажири маскового режиму у вагонах поїздів. У результаті, інспекція побачила, що у самих вагонах маску мали всі пасажири, однак пройшовши вестибюль, її спускали на підборіддя. Серед таких порушників виявилася навіть вагітна жінка.

Зазначимо, що у метро діє контроль і вхід без маски у підземку заборонений. Також пасажирів метрополітену закликають дотримуватися соціальної дистанції та користуватися рукавичками.

Зазначимо, що від початку запровадженого карантину через спалах коронавірусу умови самоізоляції порушували понад 2 тисячі громадян. Загалом українці сплатили штрафів на суму 4,3 млн грн.

Нагадаємо, в Україні подовжили адаптивний карантин до 31 липня.

Відео Уряд подовжив карантин до 31 липня

Карантин в Україні продовжено до 31 липня, бо число уражених росте. Рішення сьогодні затвердив уряд. Карантин залишається адаптивним: тобто кожен регіон, у залежності від епідситуації, ухвалюватиме рішення про посилення чи послаблення карантинних заходів. Загалом за останні сім днів коронавірусом захворіло майже 5 тисяч людей, і це найбільша кількість нових хворих за весь час пандемії в Україні. Карантин, кажуть урядовці, — найефективніший спосіб протистояння. Більше про коронавірус в Україні

Уряд подовжив карантин до 31 липня
ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Джерело статті: “https://tsn.ua/kyiv/pasazhira-yakiy-yihav-u-kiyivskomu-metro-bez-maski-oshtrafuvali-na-17-tisyach-griven-1567777.html”

©1info.net