Херсонщина готова надавати допомогу туристам у разі інфікування СOVID-19

На Херсонщині, що перейшла на адаптивну модель карантину і куди вже їдуть туристи, готові надавати допомогу відпочивальникам у разі виявлення у них коронавірусу.

Про це під час брифінгу 19 червня заявив керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, заступник голови Херсонської ОДА Вадим Чабан, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

«У разі, якщо відпочивальники або туристи захворіють на території Херсонської області на COVID-19, ми зобов’язані надати медичну допомогу або забезпечити їхню самоізоляцію або обсервацію», – зазначив Чабан.

Він запевнив, що в області є достатньо запасів медичних препаратів, вільних ліжко-місць, лікарських бригад і медичних установ, і нагадав, що лікування від СOVID-19 безкоштовне.

Як зазначив Чабан, за останній тиждень в області проведено 755 ПЛР-досліджень (за останню добу – 160) та 2 836 досліджень методом ІФА (за останню добу – 489) на виявлення коронавірусу.


Джерело статті: “https://naberejna.com.ua/8471-hersonschina-gotova-nadavati-dopomogu-turistam-u-raz-nfkuvannya-sovid-19.html”

©1info.net