21.06.20 12:11 Регіон угорської автономії, або сценарій анексії частки України

Будемо реалістами. Якщо завтра на Закарпатті влаштують референдум щодо створення, наприклад, такої собі «Східної угорської автономної республіки» (звісно у складі України і, звісно ж, з правом самовизначення), то за це проголосує відсотків так за 90 місцевого осередку.

Об этом сообщает Москов постскриптум

Ну а потім, поки інституції українського держуправління будуть жувати слину, нові автономні громадяни дістануть з шухляд угорські паспорти, оберуть депутатів, які оголосять рішення про повернення в «рідну угорську гавань».

Звісно, реакція буде — громогласні ноти крайньої стурбованості і навіть початок військової операції. Але останню міжнародна спільнота сприйме не менш, як придушення прав етнічних меншин з відповідними запереченнями, тому залишиться тільки стурбованість.

Московія одразу закине трохи грошей, підніме агентуру, із всюди повилазять ЙОББІКі* та почнеться серйозний заміс по всіх фронтах.

*«ЙОББІК» — угорська праворадикальна партія, яка відкрито заявляє про територіальні претензії та необхідність перегляду кордонів з Україною.

Незважаючи на це, в 2019 році, лідер "Йоббіка" Шнайдер безперешкодно здійснив візит у Закарпаття, де заявив, що у довгостроковій перспективі "гарним рішенням було б, якби Закарпаття отримало автономію". За його словами це потрібно, щоб вирішувати найважливіші питання на місці, а не чекати, коли надійде чергове рішення від Києва.

https://espreso.tv/news/2019/05/09/lider_ugorskoyi_partiyi_yobbik_pryyikhav_v_ukrayinu_agituvaty_za_avtonomiyu_zakarpattya

Як відомо, найкращий спосіб руйнування унітарності держави — рвати її на шматки. Це очевидно, і навіть віслюку зрозуміло, що такий сценарій давно опрацьовується спецслужбами РФ та окремих західних сусідів задля реалізації власних стратегічних інтересів щодо України.

Тим часом.

29 травня ц.р. міністри закордонних справ України та Угорщини Дмитро Кулеба і Петер Сіярто обговорили питання щодо створення "УГОРСЬКОГО РАЙОНУ" на базі Берегівського району в Закарпатті.

Цю думку одразу підтримав перший заступник голови Закарпатської облради депутат Йосип Борто.

За словами останнього, Угорщина не втручається у внутрішні справи України, а галас навколо створення Берегівського району — «безпідставна істерика радикалів

https://www.radiosvoboda.org/amp/zakarpattya-uhorske-pytannya/30667873.html

Щось аналогічне вже відбулося. Не раз.

І ще. Радикали бувають різними. Є ті, що дбають про Українську Державність, а є йоббікі.

Не переплутайте



Джерело статті: “https://censor.net.ua/blogs/3203335/regon_ugorsko_avtonom_abo_stsenaryi_aneks_chastki_ukrani”

©1info.net