Зеленський про справи проти Порошенка: Йому хочеться бути жертвою, але мене він не цікавить

прес-служба президента України

Об этом сообщает Футляр от виолончели

Володимир Зеленський

прес-служба президента України


Президент України Володимир Зеленський прокоментував справи проти п’ятого президента Петра Порошенка, зокрема, оголошення підозри в межах справи про призначення заступника голови СЗР в 2018 році.

В інтерв’ю канадському виданню The Globe and Mail Зеленський заявив, що Порошенкові хочеться бути жертвою і щоб усі вважали, що в Україні є політичні переслідування.

«Більшість людей в Україні розуміють, що все це схоже на політичний театр. Мене не цікавить пан Порошенко, не цікавлять питання політичного переслідування, адже я цим не займаюся. Я впевнений, що він це просто підігріває ситуацію, адже його не було чути за півроку до виборів, його політична сила в парламенті не голосувала за жодні великі реформи в нашій країні, які зараз відбуваються», — цитує Зеленського пресслужба президента.

Читайте також:

Порошенко звернувся до Зеленського: Володимире Олександровичу, вас ніхто не боїться

Зеленський додав, що «нічого не бачив, окрім цієї останньої історії», коли команда п’ятого президента «почала збирати рейтинги на цьому хайпі».

«Я до цього спокійно ставлюся», — заявив президент.

18 червня Печерський райсуд Києва мав обрати запобіжний захід п’ятому президенту України Петру Порошенку. Однак, суд відклав розгляд питання про обрання запобіжного заходу Порошенкові на 1 липня.

Читайте також:
Зеленський про вирок Порошенку: Все це ще попереду, на них чекає багато пригод

Політику закидають тиск на керівника Служби зовнішньої розвідки у 2018 році при призначенні першим заступником глави СЗР Сергія Семочка.

Прокуратура наполягає на арешті Порошенка на період досудового розслідування — з можливістю внесення застави в розмірі 10 млн₴

Читайте також:
«Розпалювання міжрелігійної ворожнечі»: Проти Порошенка відкрили кримінальну справу за створення ПЦУ

Пізніше Офіс генпрокурора попросив суд обрати Порошенку запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Європарламент заявив, що справа проти Порошенка буде під їх пильним наглядом.


Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/zelenskiy-pro-spravi-ta-pidozru-proti-poroshenka-novini-ukrajini-50095656.html”

©1info.net