Буде щасливим весь 2020-й: Епіфаній дав пораду українцям на Новий рік

Ілюстрація

Предстоятель Православної церкви України Митрополит Епіфаній заявив, що для того, щоб бути щасливими протягом Нового 2020-го року, потрібно щодня творити добро.

Об этом сообщает http://media-tech.top

Про це церковник у вівторок, 31 грудня, написав на своїй сторінці у Facebook. Як зазначив він, тоді рік буде також "духовно корисним"

"Для кожного з нас рік, який завершується, був багатим на різноманітні події: на радість і печаль, на досягнення і втрати, були хороші і, як ми звикли говорити, погані дні…

Новини
"Найголовніше – мир": політики привітали українців із Новим роком-2020. Відео

Але, за словами святителя Іоанна Златоуста, день буває поганий або хороший не за своєю природою, а через нашу щирість чи байдужість", – заявив Епіфаній.

Ілюстрація

Ілюстрація

За його словами, якщо людина робить добро, то для неї день "буде хорошим і корисним, якщо ж ні – то поганим і матиме відповідні наслідки".

Митрополит Епіфаній

Митрополит Епіфаній

Як писав OBOZREVATEL, у день католицького Різдва Христова, 25 грудня, на Волині в православному храмі провели першу літургію за новим стилем – відповідно до новоюліанського календаря.

Ми в Telegram! Підписуйся! Читай тільки найкраще!

Читайте всі новини по темі "Новий рік" на сайті "OBOZREVATEL".



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/society/epifanij-dav-poradu-ukraintsyam-na-novij-rik-novini-ukraini.htm”

©1info.net