Шини Vredestein Traxion XXL на на 50% збiльшили свою довговiчнiсть


Недавні випробування, проведені незалежним німецьким випробувальним інститутом DLG.


Підтвердили, що шини Vredestein Traxion є набагато більш економічним варіантом в порівнянні з шинами конкурентів для тракторів протягом всього терміну їх служби. Фактично, результати показали, що термін служби Vredestein Traxion XXL збільшений на 50%, що в кінцевому підсумку призводить до економії 1 євро на годину експлуатації на трактор.

Об этом сообщает http://steviuncensored.com


В ході випробувань були встановлені Vredestein Traxion XXL і шини преміум-конкурента на шести тракторах John Deere 6215R в Німеччині. Кожен трактор був оснащений JD Link, системою реєстрації роботи і положення трактора, щоб забезпечити порівнянність результатів. Протестовані розміри шин були популярною комбінацією 710/70 R 42 ззаду і 600/70 R 28 спереду. DLG виявив, що термін служби Vredestein Traxion XXL збільшився на 50% в порівнянні з еталонною шиною.


«Ці результати показують, що шини Vredestein Traxion забезпечують більш тривалий термін служби, що дозволяє заощадити 1 євро на годину експлуатації. Для підрядника це можна легко перевести на 1000 євро за трактор на рік. Те, що клієнти Vredestein знають вже багато років », — каже Рууд Нійланд, керівник підрозділу Off Highway Tyres в Apollo Vredestein.



Джерело статті: “https://infoindustria.com.ua/shini-vredestein-traxion-xxl-na-na-50-zbilshili-svoyu-dovgovichnist/”

©1info.net