Спорт для ветеранів: городянський клуб об’єднує футболістів з усієї області

Veteran-1
Veteran-1

Городнянський футбольний клуб «Ветеран» уже багато років збирає любителів цього виду спорту, старших за 35 років. Зараз він налічує 23 гравці, серед них половина – городнянці. До клубу долучаються й учасники з інших куточків Чернігівщини.

Об этом сообщает http://paydaydirectlender.net

Це любительський клуб для прихильників футболу, які мають найрізноманітніші професії. Серед гравців – вчителі фізкультури, лікарі, співробітники правоохоронних органів, тренери, будівельники та багато інших. Основна мета діяльності ФК «Ветеран» – підтримка спортивної форми та зустріч із друзями. Популярні такі ігри й поміж вболівальників.

Ветеранський клуб постійно грає з такими ж спортсменами на полях у різних районах області.

«Стало вже дуже популярним проводити такі міні-турніри, одноденні або дводенні, на спортивних майданчиках зі штучним покриттям, які вже є в багатьох населених пунктах області. Там склад команд 5 осіб, тому можна поїхати у складі 8-10 гравців, бо ветеранів уже не так багато. А на великий футбол, наприклад, обласний чемпіонат, треба уже підкріплюватись учасниками», – розповідає виконувач обов’язків директора комунального підприємства «Старт» при Городнянській міській раді, голова Федерації футболу Городнянського району Володимир Пилипенко.

Саме з цієї причини команда не брала участі у великих матчах, але цьогоріч «Ветеран» вирішив поборотися за звання найсильнішого в чемпіонаті області. Зібралися не тільки городнянцями, а залучили до своєї команди п’ятьох гравців зі Сновська.

«Справа в тому, що ми проводимо чемпіонат ОТГ спільно зі Сновським районом. Зі Сновська три команди і наших сім. Це триває вже 4 роки, тож ми добре одне одного знаємо. І тому ми вирішили зробити спільну команду, щоб бути сильнішими», – каже Володимир Пилипенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські ветерани футболу взяли першість на чемпіонаті України

У своїй групі грали Ріпки, Корюківка і Новгород-Сіверський. Городнянці виграли всі матчі та вийшли до півфіналу, де зустрілися з Прилуками. З ними провели дві гри, але Городні не вистачило набраних очок, аби вийти у фінал.

За третє місце Городня боролася з Ріпками і виграли дві зустрічі. У результаті городянська команда стала бронзовим призером чемпіонату області серед ветеранських команд.

Володимир Пилипенко зазначає, що після трирічної перерви ветерани футболу показали достойний результат. Нагороджували призерів представники обласної федерації футболу в Чернігівському філармонійному центрі.

Загалом футбол для Городні є найулюбленішим видом спорту, що досить розвинений у районі.

«Можна сказати, на Городнянщині 50% займає футбол, а решту 50% – це інші види спорту, тобто волейбол, шахи, лижі, настільний теніс», – зазначає Володимир Пилипенко.

Основна команда ФК «Городня» діє вже шість років. Останні три вони грають у Вищій лізі.

Фото з сайту Городнянської міської ради

Читайте також


    Ярмоленко отримав новий ігровий номер у Вест Гемі
    Свої доріжки – наша перемога! (Фото)
    В урочищі Ветхе відбулись перегони позашляховиків (Фото)

Джерело статті: “https://cheline.com.ua/news/sport/sport-dlya-veteraniv-gorodyanskij-klub-obyednuye-futbolistiv-z-usiyeyi-oblasti-198358”

©1info.net