У Глухові орудує маньяк, але вуличне світло не вмикають (фото)


Ходити з кишеньковими ліхтариками і підсвічувати дорогу мобільними телефонами глухівчани вже звикли. Місцева влада реагує на проблему, якщо її навіть оприлюднять на просторах соцмереж. За вуличним освітленням ніхто не стежить. Якщо не вказати, не подзвонити за номером — міські служби, які відповідають за освітлення, проблему в упор не бачать, пише hlukhiv.info.

Об этом сообщает http://pointcoinstar.com

Темніти стало раніше, а ходити — небезпечніше. Головні вулиці — Пушкіна, Києво-Московська, Дзержинського, Терещенка і стометрівка — горять вогнями ліхтарів, але чим далі від центру, тим темніше. А вчора і в центрі було темно — освітлювалася тільки мерія. Про це повідомляє одна з мешканок міста.

«В этом году новогодний праздник особенный. Наши ребята-дельцы-умельцы решили вообще не заморачиваться. 5 песен включили и целый вечер по кругу изо дня в день. Ну да ладно, не в этом суть.

Вышла сегодня прогуляться вечером и о****ела. Не один фонарь в Глухове не работает. По совету Демишевой Е.Н звоню в ЖКХ-тишина. Ну мало ли, может поломка какая… Оказывается поломка везде, кроме горсовета) там все в огнях).

Знаю, сейчас начнутся комментарии по типу “это бюджет”, ”это оппозиция”, “денег нет” и еще много всего такого. Нооооо, уважаемые, умение управлять – это умение договариваться в первую очередь! К большому сожалению, наши управленцы этим похвастаться не могут… Уметь признавать ошибки и вовремя уходить — это признак сильных людей!», — написала в одній із міських груп Агнешка Чехова.

На гнівний пост тут же відреагували інші жителі. «Свет по улицам отключили, наверное , что б маньяк напал на еще нескольких женщин!!!», — написала Катерина Гришко.

Нагадаймо, у Глухові психопат у темний час доби нападає на жінок.


Джерело статті: “http://debaty.sumy.ua/news/utilities/u-gluhovi-oruduye-manyak-ale-vulichne-svitlo-ne-vmikayut-foto”

©1info.net