В A.G.R. Group затвердили нову управлінську структуру та призначили менеджмент

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Об этом сообщает http://finance-sp.com

«Президентом та головою Наглядової ради холдингу став Місак Хідірян — вірменський підприємець і фінансист, засновник і єдиний акціонер A.G.R. Group. Із 2012−2013 років Хідірян інвестує в аграрний сектор України», — інформують у компанії.

Виконавчим директором і головою правління холдингу призначено Ігоря Шестопалова. У 2018 році Ігор Шестопалов приєднався до команди A.G.R. Group, очоливши департамент зв’язків з інвесторами.

«Сфера відповідальності Давида Ананян, професійного управлінця з багаторічним досвідом, — рослинництво, молочне виробництво та елеваторне господарство. Нині Давид Ананян — операційний директор і член Правління холдингу», — розповідають у прес-службі.

Посаду директора з корпоративних інвестицій та члена правління холдингу обійняла Світлана Корицька — фахівець у сферах фінансів, аудиту та інвестицій.

«Ухвалене рішення пов’язане з тим, що холдинг запроваджує міжнародні стандарти корпоративного управління та прагне бути більш прозорим та зрозумілим для іноземних інвесторів. Менеджмент компанії, до складу якого входять економісти та фінансисти, юристи та фахівці з бізнес-планування, агрономи та логісти, має багаторічний профільний досвід, професійні знання і щире бажання розвивати аграрний бізнес України, спираючись на сучасні передові технології та обладнання, знання і дбайливе ставлення до землі», — підкреслив Місак Хідірян.

Нагадаємо, що в МХП планують кадрові зміни в ТОП-керівництві.



Джерело статті: “http://agravery.com/uk/posts/show/v-agr-group-zatverdili-novu-upravlinsku-strukturu-ta-priznacili-menedzment”

©1info.net