П’яний за кермом: на Волині водій хотів «порішати» з патрульними


фото ілюстративне

Об этом сообщает http://mlm-people.net


Волинянину за пропозицію хабаря поліцейському загрожує до 4 років позбавлення волі.


Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.


За уникнення адміністративної відповідальності житель Камінь-Каширського району запропонував співробітникові поліції 5 тис.₴


Учора, 2 січня, у службовому кабінеті Камінь-Каширського відділу поліції 27-річний житель цього ж району намагався дати співробітникам групи реагування патрульної поліції хабар у розмірі 5 тис. грн за уникнення адміністративної відповідальності за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення та повернення йому легкового автомобіля «Audi А 4».


На місці працювала слідчо-оперативна група поліції, гроші вилучили.


Напередодні, 1 січня, співробітники поліції склали на правопорушника адміністративний протокол за керування транспортом у стані сп’яніння. Автомобіль доправили на арештмайданчик.


За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк, із спеціальною конфіскацією.


Досудове розслідування триває.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:


  • На Волині судили п’яного водія, якого люди діставали з автівки
  • Начальницю з Луцької РДА покарали за незаконно призначену соцдопомогу
  • Волинського поліцейського звільнили за хабарництво
  • П’яний водій, який падав та давав хабаря луцьким патрульним, заплатить штраф



Джерело статті: “https://konkurent.in.ua/publication/50889/pyaniy-za-kermom-na-volini-vodiy-hotiv-porishati-z-patrulnimi/”

©1info.net