Де відомі вінничани зустрічали Новий рік?


– Це було одне з найчарівнішіх святкувань новорічної ночі! Уявіть собі — центральна площа європейської країни, заповнена не мігрантами азійського походження, як у Німеччині минулого року, а місцевими чи європейськими туристами.

Об этом сообщает http://thewaytheworldspinsup.org

Тисячі прекрасних людей на центральній площі в новорічну ніч у країні, де алкоголь не продають з 8-ї вечора незалежно від свят. І всі веселяться і святкують без традиційного келиха шампанського о 12-й ночі, — написала у Фейсбуку відома волонтерка і лікарка із Вінниці Ліна Ковальчук. — Новорічна казка в місті, де два дні поспіль було плюс 5 і дощик — а за 10 хв. до Нового року почався снігопад, такий сильний — що в мене викликав подив — чи це натуральний сніг, чи на нас розпилюють з неба штучний сніг для створення атмосфери. А за 10 хв. після Нового року снігопад припинився…

Чудеса бувають. Треба просто знати, що вони бувають, і чекати на них!

Я не знаю, як там в Україні — а ми співали гімн України під ялинкою. Це вже перетворюється на традицію. А на питання деяких надокучливих російськомовних товаріщєй — чи ми розмовляємо російською — пароль був однозначним: «Слава Україні». Для «особо упоротих і недогадливих» напрямок «Героям слава» був орієнтиром в далеку далечінь. Ну, і амінь.

З Новим роком, друзі!

А відомий вінницький ресторатор і ветеран АТО Валерій Сіверчук святкував Новий рік на головному майдані Незалежності України із тризубом на паперовому стаканчику:

— Така зустріч Нового року у мене була, напевно, в 10 класі! На вулиці, з шампанським «з горла», із палаючими очима та неймовірним небом над нами!!! Ще раз підтверджую істину: «Головне — не де, головне — із ким!» З Новим роком! — розповів Валерій.

А вже за добу відомий відкривач ресторанів повторно святкував Новий рік у Барселоні, де +160. Ніхто не гуляє цей день так, як ми в Україні!

Не менш дивовижно зустріла Новий 2020-й рік в Італії на шосейному велосипеді біля вулкану Везувій відома спортсменка та колишня патрульна із Вінниці Вікторія Гудима.

– Фото з цитрусовим ароматом на найкрасивішій дорозі в світі, якою влітку просто так не проїхати через затори! Але варто піднятись на 1200 метрів — у гори, і там вже сніг та справжня зима! — поділилась враженнями від новорічної Італії Вікторія. — Так я на своєму байку доїхала до Везувія та Неаполя… Сонячно і дуже гарно! А ввечері море вогнів та шалений вітер! Але мріяти корисно, бо мрії збуваються! І це диво!

А як і де ви зустріли ці Новорічні свята? Присилайте свої фото та розповіді на сторінку «33-го каналу» в соцмережах та наш сайт 33kanal.com

Богдан Ковалій


Джерело статті: “https://33kanal.com/news/78250.html”

©1info.net