Мер Франківська відзначив манікюрницю за внесок у розвиток нігтьового сервісу

Мер Франківська відзначив манікюрницю за…
Мер Франківська відзначив манікюрницю за…

Про це повідомляє Depo.Прикарпаття з посиланням на "КУРС".

Об этом сообщает http://av-post.com

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав розпорядження про відзначення подякою міського голови Ольги Мюллер, президента ГО "Збірна чемпіонів України з нігтьової естетики". "За вагомий внесок у розвиток нігтьового сервісу, високу професійну майстерність та з нагоди організації ІІ Івано-Франківського регіонального чемпіонату з нігтьової естетики відзначити подякою міського голови Ольгу Мюллер – президента ГО "Збірна чемпіонів України з нігтьової естетики", – йдеться в розпорядженні мера.

Підставою для відзначення стала службова записка начальника відділу патронатної служби міської ради Вікторії Дротянко. Другий Відкритий регіональний чемпіонат з нігтьової естетики відбувся у грудні минулого року в одному з нічних клубів Івано-Франківська. Ольга Мюллер була організатором та головною суддею заходу.

Недавно Ольга розповіла, що планує випустити альбом з піснями та відкрити філіал німецької школи з нігтьової естетики в Івано-Франківську.

Нагадаймо, що у Франківську на Водохреща вірянам роздаватимуть чай та рибну юшку.



Джерело статті: “https://if.depo.ua/ukr/prykarpattya/mer-frankivska-vidznachiv-manikyurnitsyu-za-vnesok-u-rozvitok-nigtovogo-servisu-202001171097031”

©1info.net