Відставка Гончарука: Разумков пояснив витівку прем’єра

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков назвав політичним жестом заяву про відставку на ім’я президента від прем’єр-міністра України Олексія Гончарука.

Об этом сообщает http://media-tech.top

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це Разумков розповів в коментарі телеканалу “Україна”.



Loading…

“Це був політичний жест прем’єр-міністра і він звернувся до президента з такою пропозицією. Якби президент підтримав цю пропозицію, я думаю, що прем’єр-міністр звернувся би до Верховної Ради з відповідною вже формальною заявою про те, що він буде складати з себе повноваження. Оскільки ми дотримуємося ідеології, що він член команди президента, то саме до президента він і звернувся. Інформацію про те, що є заява на голову Верховної Ради, на жаль, її не можу підтвердити чи спростувати. До Верховної Ради таких заяв не надходило”, — розповів Разумков.

При цьому, Разумков відзначив, що, так звані “плівки Гончарука” можуть виявитися не автентичними.

Нагадаємо, 15 січня прем’єр-міністр України Олексій Гончарук потрапив в скандал через аудіозаписи розмови, які компрометують главу українського уряду як людину мало обізнану в економіці. Аудіозаписи розмов людей, чиї голоси надзвичайно схожі на голоси прем’єра Олексія Гончарука, заступника глави Нацбанку Катерини Рожкової і міністра фінансів Оксани Маркарової, були опубліковані на YuoTube.

17 січня прем’єр-міністр України Олексій Гончарук після скандалу з прослуховуванням подав президенту Володимиру Зеленському заяву про відставку.

Згодом, Зеленський заявив, що вимагає від правоохоронних органів за два тижні встановити причетних до запису розмов під час зустрічі Гончарука, міністрів і представників Національного банку України.

Додайте «Народну Правду» в свої обрані джерела ⟶ Google News підписатися

Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2020/01/18/vidstavka-goncharuka-razumkov-poyasniv-vihodku-prem-yera/”

©1info.net