Ткаченко розповів про доходи Дубінського на 1+1

Олександр Медведєв / НВ

Об этом сообщает http://metlor.net

Ткаченко визнав, що доходи на 1+1 не дозволяли Дубінському вести розкішний спосіб життя

Олександр Медведєв / НВ


Ексгендиректор медіахолдингу 1+1, а зараз голова комітету Ради з інформаційної політики Олександр Ткаченко в інтерв’ю журналу НВ розповів про доходи нардепа від Слуги народу Олександра Дубінського під час його роботи на 1+1.

На запитання, чи дійсно доходи і зарплата Дубінського на 1+1 дозволяли йому вести розкішний спосіб життя, Ткаченко відповів, що він прийшов працювати на канал «людиною, яка вже відбулася і яка займалася бізнесом».

«З того, що я знаю, у нього була якась нерухомість», — уточнив ексгендиректор 1+1 Медіа. При цьому він зазначив, що майно, яке доведеться декларувати Дубінському — «це питання до нього самого».

Читайте також:

Арахамія: Розслідування Bihus.info про статки Дубінського не має корупційної складової

«Але його доходи на Плюсах такий спосіб життя не дозволяли б вести. На Плюсах зарплати середньоринкові», — визнав Ткаченко.

Нагадаємо, 11 листопада BIHUS info опублікував сюжет про майно нардепа Олександра Дубінського та його сім’ї. За даними журналістів, депутат і його родичі володіють 24 квартирами в Києві і 17 автомобілями. Зокрема, мати нардепа володіє Toyota Land Cruiser 2013 року випуску за 50 тис доларів, на якій їздить сам Дубінський.

Також «слуга народу» за останні п’ять років купив десять автомобілів. У матері Дубінського за останні п’ять років з’явилися сім авто, зокрема: два Mercedes-Benz G55 2009 року та E55, Toyota Land Cruiser 2013 року, Мaserati Сoupe Сambiocorsa 2006 року. До 2016 року джерелом доходу матері нардепа була пенсія.

Читайте також:
  • Дубінський та Коломойський разом святкували день народження Кіпермана — Схеми
  • Темний лицар Слуги народу: Хто тероризує президентську фракцію

Сам Дубінський заявив, що всі квартири і автомобілі його сім’ї «були ще в кінці 90-х — початку 2000-х, завжди оформлялися прямо на членів нашої родини, і про це всі знають з 2015-го року». За словами нардепа, він заробив усі кошти законно, сплатив податки і ніколи не приховував своє фінансове становище.

Згідно з його декларацією, в грудні 2019 року Дубінський отримав в подарунок від матері три автомобілі вартістю понад 2,5 мільйона гривень, а також придбав собі ще одну машину на початку 2020-го року.

Читайте повний текст інтерв’ю з Олександром Ткаченком у свіжому номері журналу НВ — № 1 від 16 січня 2020 року


Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/tkachenko-pro-zarplatu-dubinskogo-1-1-sluga-narodu-novini-ukrajini-50064754.html”

©1info.net