Чиновника Харківської міськради викрили на розтраті майже 2 млн держкоштів

Чиновника Харківської міськради викрили на розтраті майже 2 млн держкоштів
Чиновника Харківської міськради викрили на розтраті майже 2 млн держкоштів


Посадовець завдав державі збитків на майже 2 млн гривень

Об этом сообщает http://betterlivinggreentoday.com


Правоохоронці викрили заступника директора Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради у розтраті державних коштів на суму майже 2 млн гривень.


Про це повідомляє пресслужба місцевої поліції.


За даними правоохоронців, чиновник умисно вчинив розтрату державних коштів на користь товариства з обмеженою відповідальністю в період 2017-2019 років. Незаконними діями посадовець спричинив матеріальну шкоду майже на 2 млн гривень.


«В ході виконання товариством з обмеженою відповідальністю робіт за договорами з капітального ремонту транспортних споруд по проспекту Льва Ландау, шляхом списання зворотної суми відходів від фрезерування асфальтобетонного покриття за ціною значно нижчою ринкової, була спричинена значна матеріальна шкода», — розповіли в поліції.


Як зазначається, щодо чиновника було відкрито кримінальне провадження за частинами 2, 3, 4, 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу.


Посадовцю загрожує до 12 років позбавлення волі.


Джерело статті: “https://glavcom.ua/news/chinovnika-harkivskoji-miskradi-vikrili-na-roztrati-mayzhe-2-mln-derzhkoshtiv-653590.html”

©1info.net