На столичному Печерську правоохоронці викрили групу наркозбувачів

Заборонені речовини вилучили і направили на проведення експертизи. За цінами «чорного ринку», їх вартість становить понад 500 тисяч гривень.

Об этом сообщает http://metlor.net

Оперативники Управління протидії наркозлочинності ГУНП у м. Києві спільно зі слідчими Печерського управління поліції та співробітниками полку поліції особливого призначення № 1 під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 6 викрили чоловіків, які збували наркотики на території столиці. Правоохоронці затримали зловмисників під час збуту клієнтам дози наркотиків.

У помешканні фігурантів проведено санкціоновані обшуки, у ході яких вилучено понад 1 кг подрібненої речовини зеленого кольору, ззовні схожої на наркотичний засіб «канабіс», мобільні телефони, а також інші предмети , що підтверджують незаконну діяльність вказаних осіб.

Речові докази вилучено та направлено для проведення відповідних експертиз. Загальна вартість вилучених наркотичних речовин за цінами «чорного ринку» становить понад 500 тисяч гривень.

Чоловіків затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – кияни, 1994, 1995 і 1991 років народження.

Триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

Оксана Тищенко

Поділитись


Джерело статті: “https://stopcor.org/na-stolychnomu-pechersku-pravoohoronczi-vykryly-grupu-narkozbuvachiv/”

©1info.net