В Анголі заарештували активи найбагатшої жительки Африки

В Анголі заарештували активи найбагатшої жительки Африки
В Анголі заарештували активи найбагатшої жительки Африки

Активи та банківські рахунки найбагатшої африканки Ізабель душ Сантуш заарештовані в Анголі за рішенням місцевого суду. Про це повідомляє ВВС.

Об этом сообщает http://frankivsk.top

Донька мільярдера та колишнього президента Хосе Едуардо душ Сантуша потрапила в епіцентр антикорупційних розслідувань чинного уряду Анголи. Влада країни намагається повернути 1 мільярд доларів США, котрі нібито незаконно отримала душ Сантуш. Сама власниця коштів запевняє, що всі її статки цілком легальні, захищати їх вона планує юридичним шляхом.

Forbes оцінює капітал найбагатшої африканки у 2,2 млрд доларів. 46-річна душ Сантуш виїхала з Анголи та мешкає за кордоном через острах за безпеку власного життя. Вона керує бізнесом в Анголі та Португалії. Під арешт потрапили її частки у телекомунікаційному гіганті Unitel та банку Fomento de Angola.

Відео Слідами Діани: принц Гаррі пройшовся розмінованим полем в Анголі

22 роки тому саме цим маршрутом у захисному костюмі і масці крокувала принцеса Уельська Діана. Тоді ця територія була закидана вибухівками, а вже зараз вона розмінована і безпечна для людей і тварин. Герцог Сассекський побував і в інших містах Анголи, де все ще залишаються міни.

Слідами Діани: принц Гаррі пройшовся розмінованим полем в Анголі
ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Джерело статті: “https://tsn.ua/svit/v-angoli-zaareshtuvali-aktivi-naybagatshoyi-zhitelki-afriki-1468014.html”

©1info.net