ДБР оголосило конкурс на посади заступників директора. Документи приймають із 30 грудня до 3 січня

Наприкінці грудня роботу ДБР перезапустили
Наприкінці грудня роботу ДБР перезапустили

Державне бюро розслідувань оголосило конкурс на заміщення посад заступників директора бюро. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті ДБР 29 грудня.

Об этом сообщает http://kbrvdvkr.top

Зокрема, вакантними є посади першого заступника та двох заступників директора Держбюро розслідувань.

"Документи від кандидатів, які бажають узяти участь у конкурсі приймаються з 9.00 30 грудня 2019 року до 18.00 3 січня 2020 року включно", – ідеться в повідомленні.

У списку документів, які мають підготувати для участі в конкурсі претенденти на посаду, серед іншого, вказано про необхідність надати інформацію про наявність або відсутність судимості.

Водночас на сайті Міністерства внутрішніх справ ідеться, що строк виготовлення довідки про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність (наявність) судимості чи обмежень, передбачених кримінально-процесуальним законодавством України, становить до 30 днів.

Згідно з постановою Кабінету Міністрів "Про перенесення робочих днів у 2019 році" від 10 січня 2019-го, 30-те та 31-ше грудня в Україні рекомендували зробити неробочими днями для організацій, підприємств ізакладів, де встановлено п’ятиденний робочий режим із вихідними в суботу та неділю.

Закон про Держбюро розслідувань Верховна Рада ухвалила 2 листопада 2015 року, він є частиною так званого пакета безвізових законів. Президент підписав його в січні 2016 року, а 1 березня документ набув чинності. У листопаді 2017 року було обрано керівництво ДБР. 16 серпня 2018 року директор бюро Роман Труба заявив про початок роботи Держбюро.

24 грудня 2019 року президент України Володимир Зеленський підписав закон, який передбачає перезавантаження роботи бюро й відставку його тодішнього директора Труби.

27 грудня Зеленський звільнив Трубу з посади голови Державного бюро розслідувань і призначив тимчасовим виконувачем обов’язків директора ДБР нардепку від "Слуги народу" Ірину Венедіктова.

1 січня Держбюро розслідувань заявило, що ДБР не впоралося з "першочерговими завданнями та викликами сьогодення" у 2019 році.


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/politics/-dbr-ogolosilo-konkurs-na-posadi-zastupnikiv-direktora-dokumenti-prijmajut-z-30-grudnja-po-3-sichnja-1481380.html”

©1info.net