Не домовились: Росія повністю зупинила постачання нафти до Білорусі

Білоруси вже шукають альтернативні джерела постачань.

Росія повністю зупинила постачання нафти до Білорусі, її два нафтопереробних заводи знизили завантаження до мінімуму. Про це заявили у компанії "Белнефтехим", передають з посиланням на росЗМІ.

"Поставки російської нафти не здійснюються. Завантаження нафтопереробних заводів знижене до мінімального технологічно дозволеного рівня", — зазначили в концерні.

Об этом сообщает http://jakesms.com

Також там повідомили, що наразі Білорусь працює над контрактами на постачання нафти у січні, а також шукає альтернативні джерела імпорту нафти.

У російській "Транснефти" пояснили, що не отримали заявок від нафтовидобувних компаній Росії на постачання нафти до Білорусі. Водночас, там наголосили, що транзит нафти через білоруську територію триває.

"Транснефть" здійснює прокачку в рамках заявок від нафтових компаній. Починаючи з 1 січня, у нас немає заявок від нафтових компаній на постачання на білоруські НПЗ. При цьому транзит через Білорусь триває в повному обсязі", — підкреслив офіційний представник "Транснефти" Ігор Дьомін.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Джерело статті: “https://ustymenkooleh.patrioty.org.ua/blogs/ne-domovylys-rosiia-povnistiu-zupynyla-postachannia-nafty-do-bilorusi-310034.html”

©1info.net