У Кривому Розі чоловік влаштував криваву різанину на похоронах – двоє вбитих

Місцеві ЗМІ пишуть, що у чоловіка затьмарився розум, коли ховали його родича.

Об этом сообщает http://metlor.net


18 січня у Центрально-Міському районі міста Кривий Ріг чоловік на похоронах вбив двох осіб.


Про це повідомляє пресслужба поліції.


Під час конфлікту 44-річний криворіжець зарізав 77-річного чоловіка та 46-річну жінку. Від численних ножових поранень вони померли на місці.


Зловмисника вже затримали. Поліція відкрила кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 ККУ — умисне вбивство двох осіб.


Читайте також:


У центрі Одеси сталася смертельна різанина, поліція затримала іноземців


Наразі слідчі дії тривають. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.


Водночас місцеве видання «Первый городской» пише, що чоловік нібито стоїть на обліку в психоневрологічному диспансері, вбиті – його дядька та сестра. Різанину, як стверджується, він влаштував через «затьмарення розуму».


Також повідомляється, що цього дня у дворі, де проживає чоловік, ховали його родича. Коли правоохоронці прибули на місце, чоловік нібито кидався на них з ножем.


«Раніше, цей же чоловік вже потрапляв в поле зору поліції. Трохи більше року тому під час помутніння розуму він закрився в одній з будівель і кидався з сокирою і серпом на медиків, поліцейських і родичів», — йдеться у повідомленні.


У селі Лазещина Рахівського району виявили співмешканців, чоловіка та жінку, застреленими у будинку, в якому вони мешкали. За однією з версій, чоловік застрелив жінку та вчинив самогубство.


Відео


Суд обрав запобіжний захід підозрюваним у звірячому вбивстві двох дівчат на Подолі


Два місяці арешту без права застави. Судове засідання було закритим через те, що одна з убитих неповнолітня, і в ході слухань розкривали деталі інтимного характеру. Спершу тримання під вартою обрали для 34-річного уродженця Волині. Раніше він уже відсидів 10 років за зґвалтування. Сьогодні на запитання журналістів про мотиви злочину він заявив, що це був самозахист.


Суд обрав запобіжний захід підозрюваним у звірячому вбивстві двох дівчат на Подолі



Джерело статті: “https://dnepr.web2ua.com/u-krivomu-rozi-cholovik-vlashtuvav-krivavu-rizaninu-na-pohoronah-dvoe-vbitih-2025/”

©1info.net