Він і Вона: Святий Валентин перевіряє кохання


  • Єва ТОПЛЕСС
  • 0
Він і Вона: Святий Валентин перевіряє кохання
  • Є свята, які ми чекаємо з нетерпінням і трепетом.
  • Є свята, які ми просто любимо.
  • А є день, який у одних викликає радість, а у інших лише роздратування (хоча буває і тиха ненависть).
  • Діаметрально протилежні емоції пов’язані з наявністю або відсутністю стосунків, хоча ще більше це говорить про їх якість

Найголовніше у стосунках, це почуття та емоції, власне, це не лише головне, на цьому вони і будуються (мова, звичайно ж, про позитивні речі). Ось свята існують для того, щоб люди могли (з приводу) проявляти свої почуття і емоції, і викликати їх у інших. Найпростіше це можна зробити подарунком. Хоча багато хто впевнений, що головне, то увага (в них, напевне, немає грошей, або фантазії, або бажання). Хоча можна зійтися на компромісі і спробувати висловлювати почуття уважними подарунками.

Об этом сообщает Роспрес

День святого Валентина — не найважливіша дата в році, але для багатьох вона стає наче мерилом, яке визначає рівень існуючих стосунків, їх глибину та серйозність. Якщо ви з їх числа, з подарунками краще визначитися заздалегідь. Варто розуміти, що дане свято зовсім не про надзвичайні витрати (боронь Боже кредити). Скоріше, це про ніжність і спостережливість. Саме тому це перевірка, адже варто знати і відчувати, що вашому партнеру точно сподобається. І зовсім не важко викликати радість і вдячність в свято закоханих, досить просто слухати, про що говорить ваша кохана людина. Будь-хто з нас час від часу мрійливо промовляє щось на рахунок: "Хочу потрапити на концерт …", "Вийшла нова книга класного автора", "Скоро буде проходити цікавий семінар …" Такі фрази завжди про наші бажання. І зовсім не важливо — бажаємо ми нову сукню, чобітки, спінінг чи шкіряний чохол на кермо автомобіля. Згадайте ці фрази, адже ще є час та можливість стати для іншого чарівником.

Якщо ж ви маєте поруч із собою мовчуна та конспіратора, можна прямо запитати: "Хочу подарувати подарунок, що тобі до вподоби?" Ефект та магія несподіваної приємності звичайно буде втрачена, втім, вона компенсується упевненістю в тому, що з подарунком ви точно не прогадали.

До речі, те, як людина сприймає свята і подарунки (особливо цей день), можна зрозуміти рівень того, наскільки людина поглинута в стосунки. Якщо на тому боці за деякий час до "дня Х" починаються розмови на тему "немає у нас в країні такого свята", "це день божевільних", "чому, щоб показати кохання, потрібно придумувати якісь дати", зрозуміло, що партнер не в захваті ні від вас, ні від ваших взаємин. (Був би захват, було б бажання подарувати весь світ).
Ще гірше, коли перед святом, ви наче нічого і не плануєте і не натякаєте ні на що, а чуєте: "чорт, грошей немає", "кращий подарунок, це я". Зрозуміло, що ви або набридли людині і якось пропустили цей момент (ображатися — марна трата часу і нервів, краще займіться собою або пошуком іншого партнера). Або ж варто подивитися в дзеркало, можливо, ви давно вже заборгували за рахунками. І тоді порада для вас: хочете, щоб вам дарували подарунки — даруйте самі. Не можете собі цього дозволити — не тягніть з інших.

Чим порадувати його

1. Те, що він так хотів

Кожен чоловік в душі залишається дитиною, тільки іграшки дорожчають. Ера гаджетів розширює можливості вибору подарунків для нього. Навушники, аксесуари для ноута і телефона… Якщо хлопець автомобіліст, рибалка, мисливець, спортсмен… тут взагалі маса варіантів.

2. Екстремально

Якщо партнер любить яскраві враження і адреналін, тоді можна порадувати його уїк-ендом в горах. Лижі, сноуборди, глінтвейн, романтика і радість, прямо як в дитинстві. А найголовніше — там сніг, море снігу, якого цієї зими так не вистачало.

3. Сертифікат на масаж

Чоловікам теж потрібно розслаблятися, тому саме час купити сертифікат в СПА на процедури по догляду за тілом. Маски, масажі, манікюр та педікюр — це не лише дівочі прерогативи. Усі хочуть бути гарними та доглянутими — чому б не сьогодні?

4. Подарунок своїми руками

Мова не про в’язані шкарпетки і хрестиком вишиту хусточці. Зробіть кошик смакоти. Солодкої чи не дуже. Цукерки, тістечка, ковбаски, креветки, сало… Та все, що завгодно можна гарно скласти в букет, прикрасити улюбленим напоєм. Головне — від душі і хенд мейд.

Чим порадувати її

1. Незвичайна вечеря

Давно готували? А голим? Чоловік, який смачно готує — це сексуально, голий чоловік на кухні — це кулінарний артпроект. Благо, в інтернеті зараз досить рецептів і відео-інструкцій з приготування цікавих речей. Можете загуглити страви з афродизіаками (буде бурхливе продовження), а краще посмажте шматок м’яса.

2. Гола фотосесія

Чоловіки люблять розглядати гарне тіло жінки, особливо коханої жінки. Та й дівчата теж собою милуються, особливо, якщо кадр вдалий або дзеркало "прихильне". Професійна зйомка в стилі ню — відмінний подарунок для неї (буде про що згадати і хизуватися перед подругами).

3. Поїздка в романтичне місце

Є багато романтичних місць, куди можна з’їздити в День закоханих. Якщо час не дозволяє їздити країною, можна обійтися і своїм містом. Наприклад, прийти в те місце, де у вас було перше побачення. І в цей день згадати всі приємні події вашого знайомства.

4. Ювелірна прикраса

Маленька гарна прикраса, яка завжди радує око — напевно найбільш безпрограшний варіант. Це може бути каблучка або сережки, або особливий пірсинг. Продавці ювелірного магазину з радістю підкажуть вам цікавий варіант.

Валерій Андросов, психолог:

— Радувати своїх коханих подарунками — це дуже хороша традиція, якої в нашому менталітеті дуже не вистачало. Все-таки новий рік і день народження — це трішечки не те. Там ми дякуємо рідним і близьким просто за те, що вони є в нашому житті.
Але на свято 14-го лютого все інакше. Тут створюється атмосфера любові, романтики, навіть еротики. Святкування цього дня дуже важливе, адже це ще одна можливість навчитись висловлювати свої почуття (в нас часто виникають проблеми з вираженням любові).
У дуже великої кількості пар останній раз зізнання в коханні було перед стінами РАЦСу або після народження дитини. Але в житті є й інші моменти. І для кожної людини дуже важливо кохати і щоб її кохали, розуміти, що все, що вона робить заради сім’ї і стосунків, не тільки видно, а й цінується. Це свято допомагає створювати нове покоління. Покоління, яке не боїться проявляти кохання не тільки у видатні події життя, а й просто так. А День святого Валентина — це скоріше нагадування. Дуже важлива "напоминалка" про те, що ви кохані і кохаєте.


Джерело статті: “https://vn.20minut.ua/Vin-i-Vona/vin-i-vona-svyatiy-valentin-pereviryae-kohannya-11034222.html”

©1info.net