Трамп назвав Болтона «некомпетентним брехуном»


Президент США Дональд Трамп заявив про те, що, призначаючи Джона Болтона на посаду радника своєї Адміністрації з національної безпеки, чекав від нього незалежної точки зору, але "виявився розчарований".

Об этом сообщает Устав Груп

"Я дав шанс Джону Болтону, який не міг отримати схвалення Сенату, тому що його вважали за божевільного і не любили. Мені завжди подобається чути різні точки зору. Він виявився вкрай некомпетентним і брехуном", — твітнув Трамп в понеділок.

В інтерв’ю ABC News Болтон заявив, що не здивований подібною реакцією і нападками на свою адресу після публікації уривків з його книги.

"Адміністрація Трампа завжди, коли стикається з критикою, не знається з нею по суті, а просто починає нападати на людину, я цього чекав і не здивований", — сказав Болтон.

Сенсаційні звинувачення Болтона на адресу Трампа стали доступними публіці після того, як Білий дім подав позов, який намагався заблокувати публікацію книги Болтона. Але напередодні запланованого релізу книга просочилася в ЗМІ. Її опублікували фрагменти New York Times, Washington Post і Wall Street Journal. ZN.UA опублікувало 7 найбільш шокуючих одкровень Болтона.


Джерело статті: “https://dt.ua/WORLD/tramp-nazvav-boltona-nekompetentnim-brehunom-351762_.html”

©1info.net