Рахункова палата анонсувала більше 80 аудитів: перевірять Раду, Кабмін, РНБО та інших «важковаговиків»

Валерій Пацкан via Facebook

Об этом сообщает http://publicdomainpayday.com

Рахункова палата проведе масштабний аудит держави

Валерій Пацкан via Facebook


У 2020 році Рахункова палата проведе понад 80 аудитів органів влади та державних компаній, а також низку міжнародних аудитів.

Про це повідомив голова Рахункової палати Валерій Пацкан.

«У 2020 році ми візьмемося за важковаговиків. Адже сьогодні чи не перед кожним громадянином України постає питання, наскільки ефективно органи влади використовують бюджетні кошти як на свої потреби, так і на реалізацію реформ», — розповів він.

У списку «важковаговиків» такі установи, як Верховна Рада, Кабінет міністрів, Центральна виборча комісія, Рада національної безпеки та оборони, Конституційний суд, Укрзалізниця, Укрпошта, Служба зовнішньої розвідки, Антимонопольний комітет, Національна поліція, Пенсійний фонд та Фонд держмайна.

Аудитори Рахункової палати планують перевірити ефективність використання державного фінансування, виділеного на проект Укриття, на облаштування кордону з Угорщиною та Польщею, на закупівлю, розробку і модернізацію озброєння та військової техніки для ЗСУ. Також буде проведено аудит у нафтогазовому комплексі.


Джерело статті: “https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/rahunkova-palata-provede-ponad-80-auditiv-novini-ukrajini-50065351.html”

©1info.net