В Інституті міста підсумували роботу у 2019 році

Сьогодні відбувся публічний звіт КУ Інститут міста за 2019 рік. Відтак представники установи розповіли про минулорічні досягнення та плани на майбутнє. Зокрема, про дослідження, форуми і стратегії.

Об этом сообщает http://akhbartop.com

«У першу чергу я би хотів відзначити стратегічне планування, адже ми є групою людей, які докладають зусиль, аби місто розвивалось стратегічно. У Львові багато стратегій, і ми якраз є їх координаторами. Наша команда стратегічно дивиться на речі та думає про те, як їх можна реалізувати на практиці. Основна задача Інституту міста — створити пілотний проєкт та ініціативу, аби перевірити наскільки наші стратегічні ідеї працюють.

Так, з допомогою дослідженнями ми намагаємося з’ясувати що було «до» та що буде «після» і ми багато уваги їм приділяємо. А також ми активно працюємо над комунікацією, адже ми вже вкотре переконуємось, що брак комунікації може загубити будь-який проєкт. І для того, аби створити проєкт, нам необхідно комунікувати з мешканцями та враховувати їх думку. Саме з метою комунікації ми влаштовуємо чимало форумів. Зокрема, минулого року ми провели 5 всеукраїнських заходів, у яких взяли учать понад 4 тис людей. При цьому, 9 різних проєктів реалізовувались у 2019 році, які змогли довести, що наші ідеї працюють.

Зараз у нас є стратегії, які перебувають у розробці та на нашому супроводі. Адже, у нашому місті мешканцям стає все цікавіше те, як буде розвиватись той чи інший мікрорайон. Так, нещодавно у нас з’явилась частина стратегії Сихова та Рясного, а на цей рік ми маємо замовлення на Підзамче, буквально сьогодні ми отримали розпорядження, що ініціативна група планує розвивати стратегію Левандівки.

Наразі у нас вже майже завершений План сталого розвитку мобільності, План дій «Зелене місто» і також ми працюємо над Інтегрованою концепцією розвитку Львова", — зазначив директор КУ Інститут міста Олександр Кобзарев.

Також він розповів про заплановані у цьому році проєкти КУ Інститут міста, зокрема:

Проведення соціального моніторингу «Якість життя у Львові 2020»

VIIІ Всеукраїнський форум місцевого самоврядування

Реалізація стратегії «Львів, дружній до дітей та молоді»

Напрацювання стратегії розвитку Підзамче

Підготовка GCAP

Підготовка Інтегрованої концепції розвитку Львова

План сталої міської мобільності

Урбаністичні навчання City Makers’ Course Lviv

IX Майстерня міста 2020

ХІ Всеукраїнський форум ОСББ

ІV Безпековий форум

Зустрічі у форматі Urban Cafe

Проведення факультативу у школах «Майстерня підприємництва»

Розширення мережі освіти для дорослих ЦЕ

Форум навчання протягом життя

Дослідження «Таємний клієнт. Підприємництво»


Джерело статті: “http://www.mediastar.net.ua/91035-v-nstitut-msta-pdsumuvali-robotu-u-2019-roc.html”

©1info.net