Трансплантолог-хабарник знайшов нову роботу та повернув арештований мільйон

Колишній завідувач відділення трансплантації печінки Інституту імені Шалімова Олег Котенко, якого засудили за хабар, знайшов нову роботу.

Об этом сообщает https://vinnitsa.top


Вже відомо, що працюватиме в приватній клініці, котра отримує ліценцію на пересадки. Представниця закладу показує нові сучасні операційні й сподівається, що Котенко зможе робити тут пересадки печінки вже цьогоріч.


“Репутаційні моменти в клініці – це тільки надання якісних послуг. У нас немає поля для корупції і вимагання грошей”, – каже Інна Бабенко, передає ТСН.


В інституті Шалімова проводять пересадки печінки без Котенка – лікар звільнився під час слідства. Працював на посаді завідувача відділення трансплантації печінки останні 15 років. Загалом у державних клініках – із 1985 року.


У прокуратурі кажуть, що адвокат Котенка домігся, щоби арешт, який наклали на вилучений під час обшуків мільйон доларів, скасували. Бо прокурори не довели злочинне походження цих коштів. При цьому Котенко залишається засудженою особою в корупційному злочині і не зможе оскаржити цей факт. Але працювати в приватній клініці це йому не завадить.


Джерело статті: “https://golosua.info/2020/01/24/transplantoloh-khabarnyk-znaishov-novu-robotu-ta-povernuv-areshtovanyi-milion/”

©1info.net