В анексованому Криму затримали українця, який нібито обладнав схрони з вибухівкою для СБУ

Про це з посиланням на російських силовиків пише «Крим.Реалії».

Об этом сообщает http://nbnews.top

«В облаштованих ним у Сімферополі схованках виявлено та вилучено дев’ять електродетонаторів, три запали, детонатори уповільненої дії та бризантну вибухову речовину загальною масою понад 5 кг», — повідомили в ФСБ.

Повідомляється, що стосовно чоловіка порушили кримінальні справи за статтями про «незаконне придбання, зберігання, перевезення вибухових речовин і боєприпасів, скоєне групою осіб за попередньою змовою».

Також у ФСБ переконують, що стосовно затриманого вже відбувся суд і його взяли під варту. Підтвердження цієї інформації з інших джерел немає.

Ім’я та прізвище затриманого не називають. В Службі безпеки України цю інформацію поки не коментують.

Раніше співробітники прикордонного управління Федеральної служби безпеки Росії незаконно затримали громадянина України при в’їзді на півострів на пункті пропуску в Армянську.

29 жовтня 2019 року прикордонники Федеральної служби безпеки РФ в анексованому Криму повідомили, що затримали громадянина України, який хотів потрапити на півострів із боєприпасами.



Джерело статті: “https://hromadske.ua/posts/v-aneksovanomu-krimu-zatrimali-ukrayincya-yakij-nibito-obladnav-shroni-z-vibuhivkoyu-dlya-sbu”

©1info.net