НАБУ і САП можуть взятися за ще одного нардепа: Лещенко назвав прізвище

НАБУ

Колишній нардеп Сергій Лещенко повідомив, що НАБУ і САП можуть взятися за нардепа 8-го скликання від "Народного фронту" Сергія Фаєрмарка.

Об этом сообщает http://n-t-l.net

За даними Лещенка, Фаєрмарк має відношення до справи про розтрату 21 млн гривень, по якій проходить ексначальник Одеської філії ДП "Адміністрація морських портів України". Останньому на цього тижня САП і НАБУ повідомили про підозру в мільйонних зловживаннях. Про це Лещенко повідомив у своєму Telegram-каналі.

Новини
"Вони ексміліціонери!" Співробітників НАБУ викрили у викраденні активістів Євромайдану
НАБУ

НАБУ

"У 2015 році, через рік після Революції гідності, він (мається на увазі ексначальник, — Ред.) разом зі спільниками, в тому числі помічником Фаєрмарка, організували закупівлю за рахунок бюджету послуг з будівництва причалу в Одеському порту. Переможцем в конкурсі стала компанія без досвіду. В день початку робіт між її директором і керівником іншої фірми, яка здавала в оренду днопоглиблювальний караван, були підписані додаткові угоди. Вартість виконаних робіт істотно збільшилася", – написав Лещенко.

Лещенко повідомив, що чиновники "АМПУ", зловживаючи своїм службовим становищем, підписали акти виконаних робіт і переказали кошти приватним компаніям. У підсумку переплата склала понад 21 млн 360 ти. гривень. Серед осіб, яким пред’явлено підозру – помічник Сергія Фаєрмарка.

Де зараз знаходиться помічник Фаєрмарка, як і колишній начальник Одеської філії "Адміністрації морських портів України", за словами Лещенка, невідомо.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка підписав підозра щодо екс-нардепа з "Народного фронту" Георгія Логвинського і колишнього першого заступника міністра юстиції Наталії Бернацької.

Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура намагалися вручити підозра колишньому постійному представникові президента в Криму Борису Бабину.

Ти ще не читаєш наш Telegram? А даремно! Підписуйся

Читайте всі новини по темі "Боротьба з корупцією в Україні" на сайті "OBOZREVATEL".



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/economics/economy/nabu-i-sap-mozhut-vzyatisya-za-sche-odnogo-nardepa-leschenko-nazvav-prizvische.htm”

©1info.net