Під Миколаєвом затримали наркоторговця з товаром у пів мільйона гривень (фото)

На Миколаївщині правоохоронці затримали розповсюджувача наркотиків із товаром на пів мільйона гривень.

Об этом сообщает http://uaposters.com

Про це повідомляє УНН.

“Миколаївські правоохоронці затримали розповсюджувача наркотиків із товаром на пів мільйона гривень”, — повідомили у пресслужбі поліції Миколаївської області.

Як зазначається, поліція затримала злочинця після того, як він отримав у поштовому відділенні посилку зі столиці, яка містила поліетиленові пакети з канабісом, амфетаміном, мефідроном, пігулками екстезі та наркотичними солями.

“Фото та місця схову „закладок“ фігурант надсилав клієнтам у соцмережах та месенджерах після отримання від них повідомлення про оплату замовлень, яка здійснювалась через електронний гаманець або інші платіжні системи”, — розповіли у поліції.

Наркотики було направлено поліцейськими на експертизу. У загальному підрахунку вартість вилученого товару за цінами “чорного ринку” складає близько пів мільйона гривень.

“Чоловік був затриманий у порядку ст. 208 КПК, за погодженням із прокуратурою слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Суд обрав для підозрюваного міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з правом внесення застави у 180 тисяч гривень”, — додали у пресслужбі.

Нагадаємо, у МВС розповіли, як бот допоміг заблокувати сотні наркокрамниць у Telegram.




Джерело статті: “https://vgolos.com.ua/news/pid-mykolayevom-zatrymaly-narkotorgovtsya-z-tovarom-u-piv-miljona-gryven-foto_1155694.html”

©1info.net