Сюмар оприлюднила докази роботи Бабікова на Януковича. Фото

Олександр Бабіков

Народна депутатка партії "Європейська солідарність" Вікторія Сюмар опублікувала фотодоказ того, що новообраний заступник голови ДБР Олександр Бабіков у 2018 році ще був адвокатом біглого президента Віктора Януковича.

Об этом сообщает http://infopolit.com

На своїй сторінці у Facebook, вона виклала витяг із скарги, направленої до Касаційного кримінального суду у складі Верховного суду Бабіковим.

У ній Бабіков, діючи і інтересах Януковича, звертається до суду із скаргою щодо невідкриття певного провадження. Яке саме провадження не уточнено.

Олександр Бабіков

Олександр Бабіков

"Бабіков в інтересах Януковича. Багато років. А зараз як заступник директора ДБР в чиїх? Які версії?", – написала Сюмар.

Facebook\Вікторія Сюмар

Facebook\Вікторія Сюмар

Витяг зі скарги до Касаційного суду

Зазначимо, що на брифінгу 28 січня Бабіков заявив, що нібито ніколи не захищав експрезидента-утікача Віктора Януковича.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

  • раніше рідні Небесної Сотні звернулися до президента України, спікера Верховної Ради і до глави Офісу генпрокурора через рішення призначити Бабікова першим заступником голови ДБР.


  • Також виявилося, що Бабіков знав про своє призначення на посаду першого заступника ДБР ще до оголошення відомством конкурсу на посаду.


  • Народні депутати від фракції "Європейська солідарність" прийшли до ДБР, щоб заявити його керівництву про неприпустимість призначення Олександра Бабікова.


  • 20 січня Бабікова все ж призначили на посаду заступника директора ДБР Ірини Венедіктової.


  • 24 січня у ДБР зареєстрували заяву проти призначення першим заступником голови відомства Бабікова.


Ми в Telegram! Підписуйся! Читай тільки найкраще!



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/politics/syumar-oprilyudnila-dokazi-roboti-babikova-na-yanukovicha-foto.htm”

©1info.net