Хвора Заворотнюк зникла з лікарні: ніхто не знає, де вона

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка вже півроку лікується від раку мозку, зникла з клініки на Рубльовці, де проходила тривале лікування. Співробітники та пацієнти медзакладу підтвердили, що давно не бачили актрису, проте офіційно ніхто не говорить, куди переїхала Заворотнюк. До слова, нещодавно музичний критик Сергій Сосєдов розповів про жахливий стан “няні” Віки “.
Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це пишуть російські ЗМІ.

Об этом сообщает http://ts-moscow.org

Фанати зірки починають злитися на родичів свого кумира на те, що від них приховують інформацію про її здоров’я. У них з’явилися свої версії того, де ж зараз знаходиться Анастасія Заворотнюк.

Loading…

За першою версією, Заворотнюк перевели в іншу клініку, де вона буде проходити наступну реабілітацію. При цьому, поки ніхто не знає про місце її знаходження, зірка відпочине морально від напливу журналістів. Родичі Анастасії не раз просили в соцмережах про те, щоб настирливі фанати і журналісти відчепилися від їх сім’ї.

Також існує версія, що Заворотнюк поїхала продовжувати лікування за кордон, що також цілком ймовірно. Тим більше, що російські лікарі так і не можуть прискорити її одужання. Ймовірно, разом з нею поїхали в якості підтримки і хтось із родичів.

Деякі шанувальники також припускають, що Анастасія Заворотнюк могла виїхати до себе додому, в селище Крекшино. Можливо, стан її здоров’я помітно покращився, або навпаки зірці стало гірше і вона поїхала додому помирати.

Нагадаємо, нещодавно ЗМЫ повыдомили, що Анастасію Заворотнюк виписали з клініки, в якій вона проходила курс лікування. З якої причини Анастасія Заворотнюк залишила клініку, невідомо. Відзначається, що в даний момент «сенсу в її лікуванні більше немає». За іншою версією, рідні артистки нібито більше не можуть оплачувати її перебування у лікувальному закладі.

Також ходять чутки, що на Заворотнюк чекає експериментальне лікування в США.

Крім того, Анастасію Заворотнюк, яка, за чутками, бореться з раком мозку четвертої стадії, звинуватили в симуляції хвороби. Це, нібито, було зроблено через борги.

Додайте «Народну Правду» в свої обрані джерела ⟶ Google News підписатися

Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2020/02/01/hvora-zavorotnyuk-znikla-z-likarni-nihto-ne-znaye-de-vona/”

©1info.net