Хто такий Богдан Олійник, якого призначили головою Кельменецької РДА

Хто такий Богдан Олійник, якого призначили головою Кельменецької РДА
Хто такий Богдан Олійник, якого призначили головою Кельменецької РДА

Президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про призначення Олійника Богдана Олександровича головою Кельменецької районної державної адміністрації.

Об этом сообщает http://strelochnik.com

Відповідний документ оприлюднено на сайті президента 31 січня пише molbuk.ua.

Хто такий Богдан Олійник?

Богдан Олександрович Олійник – юрист, 36 років. Народився у Новодністровську, проживає у Кельменцях. Одружений і має двох доньок.

У 2005 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю " Правознавство " . Був помічником прокурора, а опісля – старшим прокурором прокуратури Кельменецького району Чернівецької області. Працює у Кельменецькому центрі з надання безоплатної правової допомоги. Також відомо, що його дружина працює в Кельменецькій районній раді.

Що у декларації?

Згідно з даними, оприлюдненими в електронній декларації Богдана Олійника, його сім’я володіє двома земельними ділянками у Кельменцях та квартирою в Новодністровську. Крім того він задекларував житловий будинок площею 110,4 кв м у Кельменцях, який ще перебуває у процесі будівництва.

Фото зі сторінки Богдана Олійника у фейсбуці


Джерело статті: “https://molbuk.ua/chernovtsy_news/192208-khto-takyy-bogdan-oliynyk-yakogo-pryznachyly-golovoyu-kelmeneckoyi-rda.html”

©1info.net